понеділок, 30 березня 2020 р.

Інформація про весняні канікули від 27.03.2020 р., класний керівник 9 класу.


Весняні канікули – 2020
Структура навчального року залишається незмінною, тому весняні канікули не відмінялись.
З  30.03 по 04.04.2020 р. ви, любі мої діти, на канікулах!
Більшість з вас старанно працювали, особливо в останні два тижні, успішно засвоїли  навчальний матеріал. Я пишаюсь вами. Окремо хочу подякувати родинам(батькам, дідусям, бабусям), які сприяли цьому. Оцінювання вашої роботи учителями зафіксовано та буде перенесено до класних журналів по закінченню карантину. ДПА для вас відмінено.
В період  карантину та самоізоляції ви отримали новий життєвий досвід в оволодінні навчальними предметами, ви навчились самоорганізації та   самоконтролю.
Весняні канікули цього року проходитимуть в надзвичайних умовах карантину. Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів (до 24 квітня 2020 року), а в нашому місті з 29 березня введено особливі обмежувальна заходи для боротьби  з небезпечною інфекцією.
 Найголовніше в житті – саме життя, пам’ятаймо про це та бережімо його. Дотримуйтесь всіх необхідних на цей час рекомендацій. Зберігайте спокій, зміцнюйте свій імунітет (скористайтесь цим посиланням, перегляньте інформацію та застосовуйте її в повсякденному житті https://www.youtube.com/watch?v=TEsN3LX6axg).
Канікули – це час для спілкуванні в родині, з друзями, для заняття улюбленими справами. Життєвого оптимізму, спокою. Разом подолаємо страшний вірус.
                                      Ваш класний керівник Людмила Іванівна Гетьман

Немає коментарів:

Дописати коментар